Blog Entry

Tillbaka i Guinea

april 6, 2011 by Stellan, under Okategoriserade.

Jag korsade gränsen från Sierra Leone en vecka sedan och är tillbaka i Guinea igen. Det känds skönt att komma tillbaka och möta fler trevliga och vänliga människor igen. Jag har skrivet ett kortare inlägg på Happymtb.org om de första dagarna i landet. Där finns lite text och många bilder att titta på. Jag har fortfarande problem att lägga ut bilder på min hemsida så om du vill se dem så är det bara att kolla där istället eller på FaceBook.

[RR] Happy Lång Ride – Forecarial – Kindia

Röd väg i Guinea
Röd väg i Guinea

/Stellan

 • Ulrik

  Schyssta bilder!

 • Johan Miörner

  Stellan! Vad händer nu? Var i världen befinner du dig?

 • Henna Tirkkonen

  Hej,

  När jag letade efter poker och sport sidor så hittade jag er hemsida
  och nu undrar jag om ni skulle
  vara intresserade av att ta emot gästartiklar?

blog comments powered by Disqus